Za nas u Triglav osiguranju, automobil s putnicima nije samo lim! Za vas smo pripremili povoljnu ponudu za Osiguranje liječenja nakon ozljeda u prometnoj nezgodi.

PREDMET I OPSEG OSIGURANJA


Ovim osiguranjem pokriveni su svi putnici u vozilu u slučaju kada im je nakon ozljeda u prometnoj nezgodi potrebno liječenje u zdravstvenoj ustanovi. Osiguranje pokriva do deset dana liječenja u zdravstvenoj ustanovi, smještaj na bolničkom odjelu ili dvokrevetnoj sobi kategorije *** s punim pansionom (ukoliko je moguće) u priznatim hrvatskim i slovenskim lječilištima.

Osiguranje vrijedi u Hrvatskoj i svim državama Europe koje se nalaze u sustavu zelene karte. Svaki pojedini osiguranik osiguran je na svotu od 1818,30 EUR.

SKLAPANJE OSIGURANJA


Osiguranje se može ugovoriti uz osiguranje osobnog automobila  (automobilska odgovornost ili kasko) kod Triglav osiguranja d.d. Za sklapanje osiguranja nazovite svog zastupnika ili posjetite jedno od naših prodajnih mjesta.
Osiguranje se može sklopiti prilikom sklapanja osiguranja od automobilske odgovornosti  i osiguranja automobilskog kaska  za osobni automobil. Osiguranje se može ugovoriti na godinu dana po povoljnoj premiji od 20,57 EUR godišnje. 


LJEČILIŠTA


Zdravstvene usluge koje su predmet osiguranja možete koristiti u priznatim lječilištima u Hrvatskoj i Sloveniji.


Dokumenti

Za pregled dokumenata preporučujemo PDF preglednik Adobe Acrobat Reader

UVJETI OSIGURANJA

OSTALI DOKUMENTI