U sigurnom okružju doma
Paket dom
Bez obzira jeste naslijedili obiteljsku kuću ili ste kupili zemljište i sami gradili, vaša kuća je vaša oaza mira i sigurnosti. Održavanje kuće podiže vrijednost i njoj i vašem nasljedstvu. Ugovaranjem osiguranja dodatno brinete o vrijednosti svoje imovine i ublažavate posljedice nenadane štete.
Za bezbrižno slobodno vrijeme
Osiguranje apartmana
Užurbani tempo života naša je svakodnevnica. I stoga, ako posjedujemo kuću za odmor, bez obzira je li ona na moru ili u planinama ili u blizini našeg mjesta boravka, moramo dodatno paziti da bude očuvana. Želimo mirno i bez stresa doći i odmoriti u našoj vikendici. Osiguranje po vašoj mjeri pripremili smo i za kuće za odmor i apartmane.
Kućna asistencija
Pomoć u kući
Pukla vam je cijev i doživjeli ste izljev vode, ne možete u stan dok ne promijenite bravu ili možda trebate hitnu promjenu razbijenog stakla... trebate pomoć? Ugovorite našu kućnu asistenciju. Brza pomoć 24h dnevno. Tu smo za vas.
U sigurnom okružju doma
Osiguranje od provalne krađe
Pokretnine u stambenim zgradama, oprema, zalihe, novac i ostale vrijedne stvari mogu se osigurati od opasnosti provala i krađa. Osiguranje za slučaj provale pokriva štetu do koje je došlo jer su osigurane stvari otuđene, uništene ili oštećene prilikom provale, pljačke, odnosno pokušaja tih djela.
Sačuvajte vrijednost opreme
Osiguranje stambenih pokretnina
Sve stvari koje vas okružuju i kojima se služite mogu samo u nekoliko trenutaka nestati. Ne možemo jamčiti da vam se neće ništa dogoditi, ali možemo vas pratiti i biti vam oslonac ako se dogodi šteta. Isplatom osigurnine pomoći ćemo vam da nastavite s vašim svakodnevnim obvezama i da sve vaše osobne stvari budu ponovo tu za vas.
Zaštitite svoje računalo
Osiguranje računala
Osiguranje računala pokriva uništenje, oštećenje ili nestanak (zbog provale ili pljačke) računala s pripadajućom opremom, procesnih računala za vođenje tehnoloških procesa, klimatskih i drugih energetskih uređaja, pomoćnih strojeva i instalacija.

Za vaš dom

Sigurnost svog doma stavite na prvo mjesto. Osiguranje nekretnine, stvari i opreme u njoj je jedna od najvažnijih investicija za Vas i Vašu obitelj.

Uvjereni smo da pažljivo održavate i štitite svoju imovinu i stoga ugovaranjem osiguranja za vašu imovinu zaokružujete sigurnost svoga doma.

Vrijednost vaše obiteljske kuće, stana, kuće za odmor, svih stvari i opreme u njima može se razlikovati, ali svatko od vas u našoj širokoj paleti proizvoda može pronaći model osiguranja prema svojim potrebama. Kreirajte svoje osiguranje zajedno s nama.
Sami odaberite od kojih rizika želite osigurati svoj dom ili odaberite jedan od naših s posebnom pažnjom kreiranih paketa.
Nenadane potrese, poplave, požare, provalne krađe i ostalo, koji u trenu mogu uništiti sigurnost toplog doma, ne možemo spriječiti, ali možemo ugovoriti osiguranje koje će vašu neizvjesnost u slučaju nenadane štete ublažiti i pomoći da imovinu ponovno obnovite.
Ugovorite osiguranje s povjerenjem!