Za osnovne zdravstvene potrebe
Dopunsko zdravstveno osiguranje
Pokrivamo troškove svih vrsta participacija u obveznom zdravstvenom osiguranju.
Odaberite najbolje za sebe
Dodatno zdravstveno osiguranje
S povjerenjem se prepustite najboljem što nudi zdravstveni sustav.

Zašto zdravstveno osiguranje?

Triglav zdravstveno osiguranje - najbolja odluka

Jim Rohn, američki poduzetnik i motivacijski govornik, jednom je rekao: „Vodite računa o svome tijelu, to je jedino mjesto gdje možete živjeti“. Znamo i za talijansku poslovicu „Zdrav čovjek ujedno je i bogat, samo toga nije svjestan“.
Stoga Vas pozivamo da već danas donesete zdravu odluku i odaberete za sebe nešto iz naše široke palete paketa zdravstvenih osiguranja koja dijelimo u dvije osnovne grupe:

• Dopunsko zdravstveno osiguranje – pokriće participacija u javnom zdravstvu (participacija u ordinacijama primarne zdravstvene zaštite, dijagnostičkim i laboratorijskim pretragama, fizikalnoj terapiji, bolničkom liječenju i dr.) s mogućnošću dodatnog ugovaranja i pokrića B liste lijekova

• Dodatno zdravstveno osiguranje – omogućuje, ovisno o ugovorenom paketu, obavljanje usluga u ugovornim zdravstvenim ustanovama Triglav osiguranja. Te usluge su, primjerice, sistematski pregledi, specijalistički i kontrolni pregledi, dijagnostičke i laboratorijske pretrage, CT, MR, fizikalna terapija itd. Police su prilagođene pojedinim dobnim skupinama od Zdravka za naše najmlađe do Senior police za pripadnike treće životne dobi. Naš stručni medicinski tim bit će Vam na raspolaganju, ne samo vođenjem kroz policu osiguranja i ugovaranjem termina u zdravstvenom ustanovama, nego i svojim savjetima.


5 koraka u sklapanju police

1 Odredite svrhu i ciljeve sklapanja svoje police osiguranja.
2 Kontaktirajte naše zastupnike, saznajte detaljnije informacije i preuzmite informativni izračun
3 Kad odlučite sklopiti ugovor o osiguranju, sa zastupnikom ispunite pristupnu izjavu ili ponudu.
4 Na temelju zaprimljene dokumentacije izvodimo prihvat u osiguranje.
5 Policu Vam šaljemo zajedno s karticom koja sadrži sve informacije korisne za vrijeme trajanja osiguranja.