Zaštita osobnih podataka

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Važna nam je zaštita Vaše privatnosti. Triglav osiguranje d.d. vodi računa o Vašim osobnim podacima i poštuje načela obrade osobnih podataka. Osobne podatke obrađujemo pošteno i zakonito. Osiguravamo točnost, potpunost i ažurnost prikupljenih podataka. Osobne podatke čuvamo u obliku koji dopušta identifikaciju ispitanika ne duže nego je to potrebno za svrhu u koju se ti podaci obrađuju.


Triglav osiguranje d.d. prikuplja podatke u svrhu s kojom ste Vi kao ispitanik upoznati, koja je izričito navedena i u skladu je sa važećim europskim i nacionalnim propisima o zaštiti osobnih podataka te će se dalje obrađivati samo za svrhu u koju su prikupljeni, odnosno u svrhu koja je sukladna sa svrhom prikupljanja. Nećemo prikupljati osobne podatke u većem opsegu nego što je to nužno da bi se postigla utvrđena svrha.


Triglav osiguranje d.d. će osobne podatke koristiti samo u vremenu koje je nužno za ostvarivanje određene svrhe, osim ako posebnim zakonom nije određeno duže razdoblje. Protekom navedenog vremena osobni podaci će se brisati, osim ako posebnim zakonom nije drugačije propisano.


Što su osobni podaci:

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka osobnim podacima se smatraju primjerice: ime i prezime, OIB, datum rođenja, podaci o zdravlju, telefonski broj ili broj mobitela, e-mail adresa, poštanska adresa ili bilo koja druga informacija koja se odnosi na Vas osobno.


Što je privola:

Privola je svako dobrovoljno, posebno, informirano i nedvosmisleno izražavanje želja ispitanika kojim on svojom izjavom ili jasnom potvrdnom radnjim daje pristanak za obradu osobnih podataka koji se na njega odnosi. Ispitanik u svakom trenutku može dati i uskratiti privolu i ona nije nužna za sve obrade podataka.


Ako imate kakva pitanja u svezi zaštite svojih osobnih podataka slobodno nam se obratite.


Podaci za kontakt:

Službenik za zaštitu podataka

Adresa: Triglav osiguranje d.d. Antuna Heinza 4, Zagreb

Telefon: 0800 20 20 80

Elektronička pošta: sluzbenik.osobnipodaci@triglav.hrMarketinška suglasnost


Informacija o obradi podataka


Zahtjev za ostvarivanje prava


Complementary Content
${loading}