Kad priroda nije predvidiva
Osiguranje usjeva i nasada
Osiguranje za cijelo razdoblje rasta usjeva i nasada - od sjetve do žetve.
Indeksno osiguranje pomanjkanja padalina
Osiguranje pomanjkanja padalina
Osiguranje pomanjkanja padalina pomoći će vam u slučaju odstupanja količine padalina u određenom vremenskom periodu u odnosu na dugogodišnji prosjek.

Triglav osiguranje na području osiguranja usjeva i nasada ima dugogodišnju tradiciju. Svojim osiguranicima stručnošću i čvrstim financijskim zaleđem već dugo godina jamčimo sigurnost.

Pobrinite se da vam tuča, mraz, poplava, požar, olujni vjetar i druge prirodne nepogode ne ugroze prihode uslijed smanjenog ili uništenog uroda.
Odlučite se za sklapanje osiguranja koje redovito sufinancira i država putem Agencije za plaćanja u poljoprivredi u sklopu mjera za potporu ruralnom razvoju.
Osiguranjem su obuhvaćeni usjevi i plodovi namijenjeni za prodaju ili vlastitu upotrebu, sve dok nisu pospremljeni.
Osnovna pokrića uključuju štete na očekivanom osiguranom urodu nastale djelovanjem tuče, požara ili munja, a uz osnovno osiguranje moguće je sklopiti i ostala osiguranja od prirodnih nepogoda koje su u Hrvatskoj prilično česte i koje ugrožavaju i smanjuju količinu očekivanog poljoprivrednog uroda.
Razvoj poljoprivrednih kultura često je ograničen niskim temperaturama, koje su posebno opasne za voćnjake i vinovu lozu. Zbog toga nudimo ugovaranje osiguranja štete na usjevima i nasadima koju uzrokuje proljetni mraz (slana).
Osim toga, moguće je osigurati usjeve i nasade za štete nastale zbog poplave ili oluje.
Vinogradarima i voćarima je u vremenu od zasađivanja voćnjaka ili vinograda, pa sve dok oni ne počnu donositi urod, namijenjeno osiguranje mladih voćnjaka i vinograda koji još nisu urodili.