Važna obavijest za klijente

16. 3. 2020

Triglav osiguranje d.d. prati trenutnu situaciju u vezi s koronavirusnom epidemijom (COVID-19) i pažljivo prilagođava i provodi (preventivne) mjere za daljnje ograničavanje širenja infekcije u skladu s preporukama zdravstvene struke i nadležnih institucija. Iako pristup poslovnicama i uredima Triglav osiguranja d.d. u narednom periodu neće biti moguć ili će biti izuzetno ograničen, pripremili smo upute za sklapanje osiguranja i prijavu šteta bez osobnog kontakta, kako bismo našim korisnicima pružili najučinkovitiju podršku.

1. Za sklapanje osiguranja molimo vas kontaktirajte svog zastupnika ili pošaljite upit na e-adresu: centrala@triglav-osiguranje.hr ili pozivom na besplatni broj telefona 0800 20 20 80.

2. Za prijavu štete molimo vas koristite e-adresu: prijava.stete@triglav-osiguranje.hr ili se informirajte pozivom na besplatni broj telefona: 0800 20 20 80.

U ovim izvanrednim okolnostima apeliramo da prvenstveno brinemo o vlastitom zdravlju i sigurnosti te da prijavite štetu samo za hitne i neodgodive slučajeve, a prijavu zahtjeva koji nisu pretjerano hitni odgodite za kasnije.

 

 Vaš Triglav osiguranje d.d.
      Sve će biti u redu

Podijeli na:
Share on Google+