Zlato i srebro za zavarovalnicu Triglav na SOF-u - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Zlato i srebro za zavarovalnicu Triglav na SOF-u

3. 4. 2014

Na ovogodišnjem Slovenačkom festivalu oglašivača, koji je organizovala Slovenačka komora oglašivača, Zavarovalnica Triglav je osvojila dva priznanja. Zlato za internet video »kad prevare iz glave postanu one prave« i srebro za TV-oglas »Kolo sreće«.

 

 

U vitrinu s nagradama dodali smo dva nova priznanja. Na nedavnom Slovenačkom festivalu oglašivača u Portorožu, koji je u tri dana posetilo više od 900 učesnika, Zavarovalnica Triglav je pokupila lovorike i primila dve nagrade u takmičarskoj grupi Film:

 

- zlato za video »Kad prevare iz glave postanu one prave«, u kome nastupa Severina. Film je pripremljen u okviru prošlogodišnje kampanje osvešćivanja o prevarama u osiguranju. Tim smo filmom na slikovit način želeli pokazati da fantazija prevaranata nema granica. Priču momka koji doveze svoj auto u osiguranje i pokušava procenitelja, svojom bujnom fantazijom, uveriti da je celokupnu štetu na automobilu prouzrokovala Severina, možete pogledati ovde.

 

- srebro za TV-oglas u okviru kampanje za Kasko karambol, za osiguranje auto kaska za starija putnička vozila, čija je ideja »Ne isplati se voziti na sreću«. Video s kolom sreće možete da pogledate ovde.

 

Agencije, produkcijske kuće i oglašivači su za takmičarski deo ovogodišnjeg festivala prijavili ukupno 392 rada. Glavna tema festivala je bila nove prilike uopšte i nove prilike na marketinškom i oglašivačkom tržištu. Obe naše nagrade na priredbi, na kojoj su nastupili vrhunski domaći i strani stručnjaci sa područja marketinga i oglašavanja, preuzela je Tjaša Kolenc Filipčič, pomoćnica direktora Službe za marketing). Obe kampanje smo pripremili u saradnji sa agencijom Pristup, koja je na 23. SOF-u izabrana za agenciju godine.

Share on Google+