Triglav osiguranje - otvaranje prodajnih mesta u Merkator centrima - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Triglav osiguranje - otvaranje prodajnih mesta u Merkator centrima

7. 8. 2014

„Triglav osiguranje“ a.d.o. Beograd i ’’Mercator S’’ d.o.o. Novi Sad su dana 02. aprila 2014. godine potpisale ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji kojim je predviđena mogućnost prodaje polisa „Triglav osiguranja“ svim korisnicima Pika kartica po prefercijalnim uslovima.

 

 

„Triglav osiguranje“ a.d.o. je postao ekskluzivni partner Pika lojaliti programa na teritoriji Srbije, a vlasnicima pomenute kartice obezbedio popust od 25% na najmasovnije proizvode namenjene fizičkim licima (putno osiguranje, pomoć na putu, autokasko i osiguranja stanova i kuća).

 

Kroz pomenuti program, u protekla tri meseca, prodato je preko 2 900 polisa, od čega 95% predstavljaju nova osiguranja.

 

U cilju ostvarenja našeg plana, a to je puna integracija u Pika lojaliti program, od 01. jula 2014. godine korisnicima kartica je omogućeno dobijanje Pika bodova na bazi zaključenja premije osiguranja, a u skladu sa bonitetnim sistemom ’’Mercator’’-a.

 

Kao sastavni deo ovog projekta, ali i u cilju proširenja prodajne mreže, „Triglav osiguranje“ a.d.o. Beograd je pokrenuo projekat otvaranja prodajnih mesta u prodajnim centrima Mercator i Roda.

 

Dana 21. jula otvoreno je prodajno mesto u Mercator centru u Beogradu , 22. jula u Mercator centru u Novom Sadu, a 23. jula u Roda centru u Nišu. Na ovim prodajnim mestima će se prodavati svi naši proizvodi kako vlasnicima Pika kartica, tako i svim ostalim posetiocima ovih centara.

Share on Google+