Triglav osiguranje automobila pametna odluka svakog vozača na 54. Međunarodnom sajmu automobila - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Triglav osiguranje automobila pametna odluka svakog vozača na 54. Međunarodnom sajmu automobila

21. 3. 2019

Triglav osiguranje tokom trajanja 54. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu od 22-31. marta u celokupnoj svojoj mreži donosi popust do 20% na Auto-kasko osiguranje. Na svom štandu u Hali 1 Beogradskog sajma, svi zainteresovani posetici će pored informacija o proizvodima i uslugama osiguranja iz ponude Društva, moći da probaju jedinstveni sistem VR ski skokova na Planici. Na ovaj način će biti deo proslave pedesetogodišnjice jedne od najvećih svetskih ski skakaonica.

,,Svi posetioci Sajma koji budu planirali da kupe novi automobil sasvim sigurno razmišljaju o ugovaranju i polise Auto-kasko osiguranja. Pored uobičajenih specijalnih sajamskih uslova za ovu vrstu osiguranja, pripremili smo i posebne uslove za ugovaranje životnog osiguranja već od 5 evra mesečno. Želimo da istaknemo da je važno kontinuirano razmišljati i o svojim najbližima i pored činjenice da svi razmišljamo o osiguranju svog novog ljubimca na četiri točka“ ističe Dragan Marković, predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja Beograd.

Posetiocima će na štandu Triglav osiguranja biti na raspolaganju stručnjaci iz svih oblasti životnih i neživotnih osiguranja i biće u prilici da na licu mesta zaključe polise za odabrane usluge.

Inače, VR ski skokovi organizovani su u saradnji sa ,,Zavarovalnicom Triglav“, ponosni sponzor takmičenja u ski skokovima na Planici koja ove godine proslavlja 50 godina postojanja.

 

 

Share on Google+