Redizajniran DRAJV: unapređena bezbednost, veći popust, više pogodnosti - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Redizajniran DRAJV: unapređena bezbednost, veći popust, više pogodnosti

12. 11. 2015

Uz bezbedniju vožnju, vozači sebi mogu da obezbede popust i do 25% na osiguranje vozila

 

DRAJV, prva aplikacija u Sloveniji i u Adria region koja, uz pomoć GPS signala i senzora, koristi pametni telefon za praćenje bezbednosti vožnje i uz pomoć koje vozači ostvaruju uštedu i do 25% na osiguranje vozila kroz bezbednu vožnju. Takođe, mladi mogu da smanje doplatu za mlade vozače za 50%. Dodatno na povećani popust, Zavarovalnica Triglav je unapredila ovaj servis sa još detaljnijim i transparentnim mapama, korisnim informacijama i savetima za poboljšanje vožnje. Unapređena mobilna aplikacija takođe uključuje interesantne izazove i nagradnu igru u kojoj će Triglav nagraditi 50 bezbednih vozača godišnjom vinjetom od Januara 2016. U osiguravajućoj kući, veruju da će ovim potezom napraviti još jedan važan korak ka unapređenju navika vozača i bezbednosti na putevima.

 

 

U Zavarovalnici Triglav, naročito je posvećena pažnja objašnjenju redizajna mobilne aplikacije DRAJV u kojoj je svaki element usluge bio unapređen sa naročitom pažnjom. Jedan od njih je mapa kroz koju aplikacija obezbeđuje detaljne informacije o putovanju i omogućuje bolji pregled planirane rute. Takođe je redizajniran i sistem bodovanja. Neke od izmena su rezultat povratnih informacija dobijenih od korisnika originalne verzije i sada je korisničko iskustvo značajno kvalitetnije i a aplikacija pristupačnija. Kao dopuna tehnološkim unapređenjima u aplikaciji, vozačima su takođe na raspolaganju korisne informacije i konkretne preporuke uz pomoć kojih će poboljšati svoj stil vožnje.

 

Nagrada: Do 25% popusta na auto osiguranje i vinjeta za 2016. godinu

Uz pomoć besplatne aplikacije DRIVE, fizička lica inicijalno imaju 5% popusta, a zatim, u zavisnosti od broja bezbedno pređenih kilometara, mesečno mogu da ostvare do 25% na godišnju polisu osiguranja. Ukoliko se dokažete da ste bezbedan mladi vozač, možete dobiti i kôd za popust kojim ostvarujete 50% smanjenja na doplatu za mlade vozače. Pored toga, aplikacija je sada obogaćena i zabavnim izazovima veznim za bezbednu vožnju koji dodatno motivišu vozače za bezbednije ponašanje u saobraćaju. Od janura, Triglav će nagraditi besplatnom vinjetom za 2016. godinu 50 korisnika koji odgovore na sve ove izazove.

 

Cilj: Dopreti do što više slovenačkih vozača

Zbog čega je Triglav odlučio da unapredi aplikaciju? Gregor Miklič, projektni menadžer u Zavarovalnici Triglav odgovara: „Ova aplikacija jasno popunjava prazninu koja je postojala na tržištu. To se potvrđuje činjenicom da je u četiri meseca nju preuzelo 9.000 korisnika koji su ukupno prevalili preko 75.000 kilometara. Primili smo mnogo predloga korisnika koje smo uneli u razvoj nove verzije aplikacije. Odlučili smo se na unapređenja jer želimo da nadogradimo inicijalni uspeh ove vrste usluge i da korisnicima omogućimo da značajno smanje troškove njihovog osiguranja automobila time što će voziti bezbedno. Na ovaj način, oni će dugoročno doprineti inapređenju bezbednosti na putevima. U Triglavu, procena je da će uz poboljšanje bezbednosti na slovenačkim putevima, biti uvereni praktičnošću, privlačnošću i preciznošću aplikacije.

 

 

Triglav za bezbednost u saobraćaju sutrašnjice

Tokom proteklih godina, Zavarovalnica Triglav se bavila unapređenjem bezbednosti kao jednim od najvažnijih zadataka u polju preventive. Zbog toga, Triglav je bio među prvima koji je je upozorio na to da je maldim vozačima potrebno više iskustva za učešće u saobraćaju. Do sada, osiguravajuća kompanija je 2009. lansirala projekat „Dan za sigurnu vožnju mladih vozača“ u AMZS Centru za bezbednu vožnju u Vranskom, koji je naknadno unapređen programom „Triglav mladi“ kada je dopunski trening vozača-početnika postao obavezan. Još jedan bitan momenat u naporima za bezbedniju vožnju je ostvaren u junu ove godine - lansiranjem besplatne mobilne aplikacije DRAJV, uz pomoć koje osiguravajuća kuća namerava da ohrabri početnike i iskusne vozače da voze bezbednije i da poboljšaju njihove vozačke navikje i time doprinesu unapređenju bezbednosti u saobraćaju.

 

Više o redizajniranoj aplikaciji i drugim prednostima može se pronaći na drajv.triglav.si. Besplatni DRAJV je moguće preuzeti na Google Play i Apple App Store.

Share on Google+