Obaveštenje o sednici Nadzornog odbora - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Obaveštenje o sednici Nadzornog odbora

21. 5. 2015

Nadzorni odbor je na sednici razmatrao kvartalni izveštaj Zavarovalnice Triglav i Triglav Grupe za prvi kvartal 2015. godine. Podaci o poslovanju u prvom kvartalu biće u skladu sa finansijskim kalendarom društva objavljeni u petak, 22. maja 2015.

 

Nadzorni odbor je dao saglasnost za pripajanje društva Triglav Naložbe Zavarovalnici Triglav. Kao što smo već obavestili, Zavarovalnica Triglav je 13.5.2015. zaključila sa društvom Triglav Naložbe Ugovor o pripajanju Zavarovalnici Triglav, koja je vlasnik svih akcija društva Triglav Naložbe, pa se tako osnovni kapital Zavarovalnice Triglav zbog pripajanja neće promeniti. Pripajanje će biti sprovedeno u skladu sa strateškim ciljevima konsolidacije Triglav Grupe i dalje optimizacije upravljanja njenom imovinom. Ugovor o pripajanju će stupiti na snagu nakon dobijanja dozvole od Agencije za nadzor osiguranja.

 

Nadzorni odbor se složio sa prenosom poslovne zgrade Slovenijales u Ljubljani sa društva kćerke Slovenijales na Zavarovalnicu Triglav. To je sledeći korak u segmentu portfolija nekretnina Triglav Grupe, gde se u skladu sa Strategijom Grupe optimizuje upravljanje i poboljšava struktura ovog područja.

Share on Google+