Novi prostor Triglav osiguranja u Valjevu - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Novi prostor Triglav osiguranja u Valjevu

19. 10. 2015

Najatraktivniji proizvodi Triglav osiguranja za stan, auto i putovanje

 

Posebna ponuda - godinu dana besplatne pomoći na putu

Beograd, 19.10.2015 - Građani Valjeva od danas imaju na raspolaganju prostor filijale Triglav osiguranja na novoj adresi u Karađorđevoj broj 183. Tim povodom, svi klijenati filijale Valjevo koji zaključe auto kasko polisu do kraja godine dobijaju polisu pomoći na putu u vrednosti od 2500 dinara potpuno besplatno. Novi prostor Filijale je urađen po standardima Triglav grupe i obezbeđuje najviši nivo kvaliteta pružanja usluga u osiguranju.

 

„Jedno od naših strateških opredeljenja je unapređenje pozicija Triglav osiguranja u lokalnim sredinama. Tu mislim i na pristupačnost, ali i na unapređenje kvaliteta usluge koju pružamo našim klijentima. Da ne govorimo samo o formi bez suštine, povodom otvaranja novih prostorija, pripremili smo posebnu ponudu za sve građana Valjeva koji do kraja godine zaključe auto kasko polisu - besplatnu pomoć na putu“, izjavio je generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji, gospodin Dragan Marković.

 

Radno vreme filijale u Valjevu je od 8.30 do 16.30 svakog radnog dana, a za sve informacije se možete obratiti telefonom na 014/22-20-18 ili elektronskom poštom na valjevo@triglav.rs.

 

Da podsetimo, akcija povodom sponzorstva našeg nacionalnog košarkaškog tima sa popustima na proizvode Triglav osiguranja za sigurnost doma, zaštitu automobila, kao i za sigurno putovanje u inostranstvo, traje do 5. novembra i svi građani koji zaključe polise u vrednosti iznad 30.000 dinara, od Triglav osiguranja na poklon dobijaju košarkaški dres reprezentacije Srbije sa svojim prezimenom.

Share on Google+