Nova poslovnica Triglav osiguranja - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Nova poslovnica Triglav osiguranja

8. 12. 2021

Savremena dimenzija poslovanja

 

Širenje mreže prodajnih mesta jedan je od ključnih segmenata poslovanja Triglav osiguranja u Srbiji. Otvaranjem novih prodajnih mesta želimo da pojačamo svest ljudi o neophodnosti korišćenja usluga industrije osiguranja. Istovremeno povećavamo dostupnost naših usluga klijentima.

 

Otvaranje filijale u naselju Beograd na vodi, ulica Hercegovačka 19, održaće se u ponedeljak, 13. decembra 2021. godine. U ovoj luksuznoj ekspozituri opremljenoj tehnologijom poslednje generacije biće uveden moderan sistem poslovanja koji, pored ostalog, podrazumeva i uštedu vremena.

 

Klijenti će u prijatnoj atmosferi moći da dobiju informacije o određenim pogodnostima, trenutnim akcijama i ostalim aktuelnostima i izaberu polisu koja u potpunosti zadovoljava njihove potrebe.

 

„Svaka prilika da proširimo mrežu poslovnica Triglav osiguranja za nas predstavlja veliko zadovoljstvo. Posebno smo ponosni na novu, ekskluzivnu filijalu koju otvaramo na lokaciji kakva je Beograd na vodi, u kojoj će klijenti u opuštenoj atmosferi moći da zaključe željenu polisu i posavetuju se o svim pitanjima u vezi sa osiguranjem. Ovaj prestižni urbani kompleks promoviše nov koncept življenja i nudi obilje sadržaja za kvalitetan svakodnevni život – od šetališta, tržnog centra, značajne gastronomske ponude, raznih vrsta zdravstvenih i uslužnih delatnosti, do osiguranja koje će biti dostupno od sledeće nedelje”, istakao je Dragan Marković, predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja a.d.o.Beograd.

 

Share on Google+