Međunarodno priznanje za Godišnji izveštaj 2013 - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Međunarodno priznanje za Godišnji izveštaj 2013

19. 9. 2014

Zavarovalnica Triglav i Studio Kernel s priznanjem za kvalitetnu komunikaciju

 

Njujork/Ljubljana, 18. septembar 2014 - Triglav Grupa i Studio Kernel su primili počasno priznanje za komunikacionu vrednost Godišnjeg izveštaja za 2013. godinu, i to za kvalitetno izdanje u PDF formatu i netradicionalan pristup. Svečana dodela priznanja Arc Awards za viša dostignuća u oblasti kvaliteta godišnjih izveštaja održaće se 25. septembra u Njujorku.

 

Triglav Grupa je Godišnji izveštaj za 2013. izdala u elektronskoj formi. PDF izdanje, za koje je nagrađena, između ostalog karakteriše brz pristup povezanim unutrašnjim i spoljašnjim sadržajima, pogodan za korisnika. Međunarodni Arcov žiri je Izveštaj Triglav Grupe nagradio i sa aspekta netradicionalnog pristupa. Celovito i smisleno su, naime, povezani akcenti obnovljene poslovne strategije i godišnjih rezultata u PDF izdanju, na odzivno dizajniranoj internet platformi, u formi video i štampanih informacija investitora.

 

Interaktivno izdanje Godišnjeg izveštaja na slovenačkom i engleskom jeziku stoji na raspolaganju korisnicima na internet adresama www.triglav.eu i http://lp2013.triglav.eu, kao i na http://ar2013.triglav.eu. Glavni izveštaj „Održavamo pravac: profitabilnost, sigurnost” uverljivo ilustruju sekvence trke Davida Kadunca, odličnog slovenačkog ultramaratonca.  

 

Vodeći među specijalizovanim međunarodnim ocenjivačima izlaže da već više od četvrt veka nudi uvid u ostvarivanje najviših standarda kvaliteta godišnjih izveštaja. To mu omogućavaju visoko učešće i globalna zastupljenost privrednih grana i javnih sektora, kao i geografskih područja iz kojih dolaze ocenjivani radovi. Arcova priznanja potvrđuju dosadašnje dobre stručne ocene komunikacione vrednosti godišnjih izveštaja Triglav Grupe,  kod kuće i u inostranstvu. 

Share on Google+