Godišnji izveštaj Triglav Grupe 2014. u interaktivnoj PDF-verziji kao i na internetu sa video sadržajima - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Godišnji izveštaj Triglav Grupe 2014. u interaktivnoj PDF-verziji kao i na internetu sa video sadržajima

24. 4. 2015

Digitalna verzija Godišnjeg izveštaja Triglav Grupe za 2014. godinu i dalje ističe visoku finansijsku stabilnost vodeće osiguravajuće - finansijske grupacije u Adria regionu kao i projekat Mladi upi (Mlade nade) fondacije Vse bo v redu (Sve će biti u redu) Zavarovalnice Triglav. Oba ova naglaska ukratko su predstavljena u izveštaju Pouzdana investicija, koji predstavlja crvenu nit izveštaja o aktivnostima Grupe u protekloj godini i o planovima za ovu godinu.

 

Korisnicima godišnjeg izvještaja na web sajtu http://letnoporocilo2014.triglav.eu i http://annualreport2014.triglav.eu stoji na raspolaganju iscrtavanje (renderovanje) kretanja nekih indikatora za trogodišnji period. Položaj Triglav Grupe zajedno sa postignutim rezultatima i sa pogledom u 2015. godinu, takođe je predstavljen kao dinamički animirani web video. Ispunjavanjem strateških ciljeva i postignutim rezultatima Grupa je prošle godine još podigla nivo finansijske stabilnosti, ojačala vodeći položaj u Sloveniji i očuvala jak položaj u jugoistočnoj Evropi. U 2015. godini, Društvo očekuje da će se zadržati zahtevni uslovi poslovanja. Uprkos tome, Triglav Grupa će i dalje sprovoditi zacrtanu Strategiju sa naglaskom na postizanju što veće profitabilnosti, finansijske stabilnosti i sigurnosti poslovanja.

 

Na fotografijama i sa kratkim video izjavama na web sajtu su, osim Triglav Grupe, dobili reč i neki talentovani i obećavajući mladi ljudi, koje je preko konkursa Mladi upi (Mlade nade) 2014. izabrala i finansijski podržala »Vse bo v redu«, fondacija Zavarovalnice Triglav za društveno odgovorne aktivnosti. Mladi, koji su svaki u svojoj umetničkoj, naučnoj ili sportskoj oblasti uspešno prevazišli brojna iskušenja, saželi su u kratke misli svoj odnos prema postizanju dobrih rezultata. Upravo zbog te upornosti, želje za poboljšanjima i hrabrosti, ulaganje u njih je pouzdana investicija.

 

Godišnji izveštaj sa prilagodljivim web dizajnom, koji su korisnici ocenili kao kvalitetan i funkcionalan, omogućava pregled na različitim uređajima (računari, prenosni računari, pametni telefoni, tablet računari) i pregledačima. Izveštaj je napravljen u interaktivnoj PDF-verziji na slovenačkom i na engleskom jeziku.

Share on Google+