Dodatni razlog za osiguranje - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Dodatni razlog za osiguranje

5. 11. 2015

Najatraktivniji proizvodi Triglav osiguranja za stan, auto i putovanje sa popustima do kraja godine

 

Beograd, 5.11.2015 - Zbog odličnih reakcija na tržištu i velike potražnje, Triglav osiguranje produžava trajanje posebnih uslova osiguranja do kraja godine. Nastavlja se odobravanje popusta građanima od 45% za osiguranje kuće ili stana, 25% popusta za kasko osiguranje, kao i popust od 15% za putno osiguranje.

 

„Izuzetno smo ponosni što je Triglav grupa generalni sponzor naših košarkaša. Pre nekoliko nedelja počela je „Triglav kadetska liga Srbije“ i želeli smo i to da na neki način obeležimo. Naša odluka je da popuste produžimo do kraja decembra, jer je naša akcija, do sada, izazvala izuzetno veliko interesovanje građana.“izjavio je generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji, gospodin Dragan Marković.

 

Da podsetimo, Triglav osiguranje je Generalni sponzor seniorske košarkaške reprezentacije Srbije i naslovni sponzor košarkaške Kadetske lige. Kako bi se podigla svest o značaju mlađih kategorija u sportu, u ovom slučaju košarci, nizom aktivnosti na društvenim mrežama i kroz nedeljne preglede aktivnosti Triglav kadetske lige Srbije na dva specializovana sportska kanala, Triglav osiguranje nastoji da kvalitetno informiše javnost i time zainteresuje što veći broj dece za bavljenje sportom.

Share on Google+