Četiri velika razloga za osiguranje - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Četiri velika razloga za osiguranje

4. 9. 2015

Najatraktivniji proizvodi Triglav osiguranja za stan, auto i putovanje

 

Beograd, 4.9.2015 - Povodom generalnog sponzorstva muške košarkaške reprezentacije, u toku trajanja Evropskog prvenstva u košarci, Triglav osiguranje je pripremilo još povoljne uslove za najatraktivnije vrste proizvoda. U periodu od 5. septembra do 5. novembra 2015. godine, građanima se odobravaju popusti od 45% za osiguranje kuće ili stana, 25% popusta za kasko osiguranje, kao i popust od 15% za putno osiguranje.

 

„Izuzetno smo ponosni što je Triglav grupa generalni sponzor naših košarkaša i zbog toga smo odlučili da pripremimo nešto stvarno posebno - četiri velika iznenađenja. Popuste za najinteresantnije proizvode, ali i poseban poklon u slučaju da naši košarkaši osvoje neku od medalja - personalizovani dres.“ izjavio je generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji, gospodin Dragan Marković.

 

 

Akcija popusta na proizvode kojim Triglav osiguranje podiže atraktivnost investiranja u sigurnost doma, zaštitu automobila, kao i za sigurno putovanje u inostranstvo, traje paralelno sa aktuelnim Evropskim šampionatom u košarci, ali i posle njega. Građani, koji do 5. novembra zaključe polise u vrednosti iznad 30.000 dinara, od Triglav osigurnja na poklon dobijaju četvrti veliki razlog za osiguranje, košarkaški dres reprezentacije Srbije sa svojim prezimenom, ukoliko naši košarkaši osvoje neku od medalja.

 

Triglav  - ponosni sponzor naših košarkaša

Share on Google+