Osigurajte sve što vam je najvrednije - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Osigurajte sve što vam je najvrednije

30. 8. 2019


 

Osigurajte stan od 70 m2 za manje od 1 EUR po kvadratu
 

U susret Svetskom prvenstvu u košarci, kao veliki sponzor Košarkaškaškog saveza Srbije, Triglav osiguranje uvrstilo je u svoju ponudu novu uslugu sveobuhvatnog osiguranja domaćinstva. Od sada, uz paket osiguranja „Moj Krov“ moguće je osigurati svoju nepokretnu i pokretnu imovinu domaćinstva, ali i odgovornost ukućana. Na portalu e.Triglav.rs, uz postojeću mogućnost kupovine putnog osiguranja, od sada je dostupna i online kupovina polise paketnog osiguranja „Moj krov“, i to u okviru dva paketa: Standard i Premium. Rukovodeći se znanjem da je dom mnogo više od kuće ili stana, Triglav osiguranje se pobrinulo da vašoj imovini pruži sigurnost i to na brz i jednostavan način.
 

Polisa osiguranje domaćinstva „Moj krov“ pokriva štete na nepokretnoj, ali i pokretnoj imovini nastale od požarnih rizika uključujući i oluju, grad, eksploziju, pad letilice, udara vozila u osigurani objekat, manifestacije i demonstracije, udar groma, kao i od izliva vode iz instalacija. Ovom polisom pokrićete i rizik provalne krađe i loma stakla, uz mogućnost osiguranja odgovornosti članova domaćinstva prema trećim licima. Uz sve navedeno, ugovara se i pokriće hitnih intervencija u kući ili stanu sa asistencijom koja je na raspolaganju 24 sata 7 dana u nedelji u slučaju potrebe za neodložnim intervencijama servisera.

Proces osiguravanja domaćinstva zahteva svega nekoliko minuta i može se u potpunosti obaviti on-line, tako da odlazak u poslovnicu nije nephodan. Istovetno kao i u slučaju kupovine polise putnog osiguranja na portalu e.Triglav.rs, sve potrebne informacije, pa i sama polisa biće isporučeni na verifikovanu e-mail adresu, a svima koji prijave broj telefona biće poslat SMS sa osnovnim podacima o osiguranju i neophodnim brojevima telefona za prijavu štete, ali i u slučajevima hitnih kućnih intervencija dostupnih tokom 24h.
 

Za sve dodatne informacije, zainteresovanim osiguranicima na raspolaganju je Korisnički kontakt centar gde se pozivom na broj 011/3305 150 dobijaju sve relevantne informacija o procesu zaključenja paketa domaćinstva „Moj krov“.

 

Share on Google+