Bezbrižno na putovanje sa Triglav osiguranjem - Triglav Osiguranje a.d.o.

Prijavite se. Besplatno!

Prijavite se za naše savete za bezbrižan svakodnevni život.

Bezbrižno na putovanje sa Triglav osiguranjem

17. 2. 2016

Triglav osiguranje ponudiće posebne uslove osiguranja za sve koji pažljivo planiraju svoja putovanja

 

Beograd, 18. februar 2016. – Triglav osiguranje Srbija pripremilo je specijalne uslove za sve vrste osiguranja koja bi mogla da budu interesantna posetiocima Beogradskog sajma turizma. Posebnu ponudu čini putno osiguranje na 7 dana za čitavu porodicu po ceni od svega 1399 dinara uz koje je moguće ugovoriti i putnu asistenciju za samo 999 dinara. Da bi ponuda bila potpuna, svi koji iskoriste posebne uslove do kraja februara i ugovore putno osiguranje imaju pravo na 20% popusta za osiguranje stana ili kuće, kao i za kasko osiguranje.

 „Stalna briga o klijentima je jedna od najznačajnijih obaveza koju imamo. Putovanja, a naročito porodična, su trenuci kojima se svaki put radujemo i zato je izuzetno važno učiniti sve da se takvi momenti ničim ne naruše. Zbog toga smo i pripremili ponudu putnog osiguranja u kombinaciji sa putnom asistencijom po zaista konkurentnim uslovima što znači da je cela porodica tokom puta zbrinuta i može da se prepusti zajedničkom uživanju,“, izjavio je generalni direktor Triglav osiguranja u Srbiji, gospodin Dragan Marković.

 

Posetioci će moći da dobiju sve informacije u vezi sa detaljima posebne ponude povodom Beogradskog sajma turizma od predstavnika Triglav osiguranja kod partnerskih turističkih agencija, odnosno u svim filijalama prodajne mreže Društva.

Share on Google+