Koliko je potrebno Vašim najbližima?

Vprašajmo življenje

Možete li procijeniti visinu iznosa s kojim bi Vaši najbliži bili osigurani u slučaju da se dogodi najgore? Gubitak člana obitelji ne predstavlja samo emocionalni gubitak već i financijski.

Odgovorite na nekoliko kratkih pitanja i napravite informativni izračun kako biste saznali koji iznos Vam je potreban za zaštitu Vaših najmilijih.

1 / 3

1. Koliko imate godina?

 
god.

2. Živite li u nekom obliku zajednice (bračna/izvanbračna)?

 

2.1. Koliko godina ima Vaš bračni/izvanbračni partner?

god.

2.2. Je li Vaš partner zaposlen?

3. Imate li djece?

 

3.1. Koliko godina ima Vaše najmlađe dijete?

god.

Odgovorite na nekoliko kratkih pitanja i napravite informativni izračun kako biste saznali koji iznos Vam je potreban za zaštitu Vaših najmilijih.

2 / 3

4. Otplaćujete li kredit?

 

4.1. Koliki iznos za zatvaranje svih kredita bi Vam bio dovoljan?

5. Visina Vaše ušteđevine s kojom bi Vaši najmiliji mogli raspolagati u slučaju Vaše smrti?

 

6. Posjedujete li imovinu kojom bi Vaši najbliži mogli pokriti mogući gubitak prihoda?

 

6.1. U kojem iznosu?

7. Imate li već ugovorenu policu životnog osiguranja?

 

7.1. Koliko iznosi osigurana svota za slučaj smrti na Vašoj postojećoj polici?

Odgovorite na nekoliko kratkih pitanja i napravite informativni izračun kako biste saznali koji iznos Vam je potreban za zaštitu Vaših najmilijih.

3 / 3

8. Ukupni iznos Vaših mjesečnih prihoda?

 

Ispunjavanje testa za informativnu procjenu osigurane svote je anonimno i internetsku stranicu možete napustiti u bilo kojem trenutku. Prikupljamo samo statističke podatke. Podaci koje unesete u test ne mogu biti povezani s Vama i bit će izbrisani ako nam ne date suglasnost u svrhu pripreme informativnog izračuna. Test je informativnog karaktera i ne sadrži informacije o proizvodima Triglav osiguranja d.d.

Procjena osigurane svote

Poštovani,

na temelju informacija koje ste naveli u kalkulatoru, osigurani iznos za slučaj smrti iznosi

Izračun pokazuje da će Vaši najmiliji biti dovoljno financijski sigurni u slučaju Vaše smrti. Ipak predlažemo da s našim distributerima provjerite jeste li prilikom ispunjavanja kalkulatora zaboravili upisati podatke koji bi mogli utjecati na financijsku sigurnost Vaše obitelji.

{{final_values.family_sum | number:0}} EUR
UZELI SMO U OBZIR
{{final_values.dolgovi | number:0}}

iznos kredita ili druge financijske obveze koje bi Vaši nasljednici morali otplatiti u slučaju Vaše smrti (iznos u €).

 
{{final_values.prihranki | number:0}}

ušteđevina, drugi oblici imovine i postojeći iznos osiguranja života kojim bi Vaši nasljednici mogli pokriti svaki gubitak prihoda (iznos u €).

 
{{final_values.otrok_n}}

godina, a predstavlja razdoblje koje se preporučuje da Vašim bližnjima nadomjestite pad Vašeg prihoda.

 
{{final_values.partner_n}}

godina, a predstavlja razdoblje koje se preporučuje da Vašim bližnjima nadomjestite pad Vašeg prihoda.

 

U razgovoru s našim distributerom provjerite visinu iznosa koji bi trebao Vašim voljenima da pokriju financijske obveze u slučaju Vaše smrti.

Koliko bi koštalo vaše osiguranje?

Osigurana svota je iznos kojim osiguravate pokriće Vaših financijskih obveza.

Unesite svoje podatke i poslat ćemo Vam informativni izračun.

* obavezan unos
* obavezan unos
* Ovaj e-mail ne postoji
* obavezan unos
* obavezan unos
* obavezan unos
* obavezan unos
krivi kod
{{ agentResponseText }}

Zahvaljujemo na ispunjavanju obrasca, poslat ćemo Vam informativni izračun na mail.

Ispunjavanjem ovog obrasca suglasni ste da Triglav osiguranje d.d. obrađuje vaše osobne podatke u svrhu izrade informativnog izračuna premije (mjesečne/godišnje otplate) životnog osiguranja u slučaju smrti te ste suglasni da u vezi navedenog osiguranja komunicirate putem vaše elektroničke pošte.

Triglav osiguranje d.d. kao voditelj obrade čuva podatke koje unesete u prijavnom obrascu do vašeg opoziva.
U odnosu na obradu osobnih podataka imate pravo na informaciju o tome koje vaše osobne podatke Triglav posjeduje, od koga su ti podaci prikupljeni, svrhu obrade tih podataka, ispraviti vaše osobne podatke kako biste osigurali da su podaci kojima Triglav raspolaže istiniti, točni i ažurni, zahtijevati brisanje vaših osobnih podatka koje Triglav obrađuje, ako ti podaci više nisu nužni za ostvarivanje svrha u koju su podaci prikupljeni, ograničiti obradu vaših osobnih podataka u slučajevima predviđenim važećim propisima s područja zaštite osobnih podataka, uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka Triglavu ili nadležnom nadzornom tijelu, povući privolu za obradu vaših osobnih podataka u slučajevima kad se takvi podaci prikupljaju i obrađuju isključivo na temelju vaše privole.
Zahtjev za ostvarivanjem navedenih prava preporučujemo uputiti Triglavu ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca dostupnog na prodajnim mjestima Triglava i na web stranici www.triglav.hr.
Zahtjev možete podnijeti pisanim putem neposredno u svakoj Podružnici Društva, čiji popis se nalazi na web stranici www.triglav.hr, uputiti poštom na adresu: Triglav osiguranje d.d., Antuna Heinza 4, 10000 Zagreb, n/r službenika za zaštitu podataka ili elektronskom poštom na e-mail: sluzbenik.osobnipodaci@triglav.hr. Informacija o obradi podataka u također Vam je dostupna na svim prodajnim mjestima Triglav osiguranja d.d. i na web stranici: www.triglav.hr.