Akcija korporativnog volontiranja

Zaposlenici Triglav osiguranja sudjelovali su u akciji korporativnog volontiranja i korisnicima Doma za starije osobe Ličko-senjske županija uljepšali dvorište sadnjom stabala.

Zaposlenici Triglav osiguranja sudjelovali su u akciji korporativnog volontiranja i korisnicima Doma za starije osobe Ličko-senjske županija uljepšali dvorište sadnjom stabala. Jedan od glavnih ciljeva korporativnog volontiranja je stvaranje pozitivnog utjecaja na kvalitetu života u lokalnoj zajednici. Kroz aktivnosti korporativnog volontiranja, posebice sadnju stabala, potičemo apsorpciju štetnih emisija, što doprinosi očuvanju okoliša te se osigurava lakši pristup zdravim plodovima iz voćnjaka Doma za starije osobe Ličko-senjske županije. Uz to, odabirom voćnih vrsta potičemo lokalnu proizvodnju autohtonih sadnica, pridonoseći tako razvoju lokalne ekonomije. Također, sadnjom raznolikih vrsta povećavamo bioraznolikost na lokacijama sadnje, stvarajući i oponašajući prirodne uzorke slične onima koje viđamo u najotpornijim prirodnim šumskim ekosustavima.

Nastavit ćemo raditi na ostvarivanju pozitivnih promjena i doprinosu zelenoj tranziciji naše lokalne zajednice. Posebno se želimo zahvaliti Institutu za društveno odgovorno poslovanje, klasteru Lika Destination i platformi za investiranje u zelenu tranziciju Green Fusion, koji su sudjelovali u organizaciji akcije korporativnog volontiranja.

Zajedno gradimo održivu budućnost za sve nas!
🌍💚


Complementary Content
${loading}