Ljudski potencijali

Raduje nas što ste posjetili našu stranicu posvećenu ljudskim potencijalima.

Stranica je namijenjena svima vama koji ste se prijavili ili ćete se prijaviti na naše natječaje za slobodna radna mjesta, odnosno tražite zaposlenje, bilo da je to vaše prvo zapošljavanje ili pak želite, iz bilo kojeg razloga, mijenjati vaš sadašnji posao.

Triglav osiguranje d.d. je osiguravajuće društvo koje u posljednjih nekoliko godina bilježi značajan rast te ima potrebu za visokoobrazovanim kadrovima sa ili bez iskustva u osiguravateljnoj djelatnosti.

Pepoznali smo vrijednost ljudskih potencijala kao osnovnog nositelja i glavne pokretačke snage Društva te kroz proces planiranja, selekcije, edukacije, razvoja i nagrađivanja svojih zaposlenika stvaramo pozitivno radno okruženje, brinemo o zadovoljstvu zaposlenika i na taj način stvaramo konkurentsku prednost  i diferencijaciju na osiguravateljnom tržištu.

Upravljanje ljudskim potencijalima u Triglav osiguranju d.d. je od izuzetnog značenja u uspješnom provođenju i realizaciji strategije Društva, a značajni pokazatelji primjene uspješnog planiranja ljudskih potencijala očituju se kroz područje motivacije  i zadovoljstva zaposlenika, rezultate prodaje, te zadovoljstvo osiguranika.

Tijekom 2012. godine proveli smo ispitivanje zadovoljstva zaposlenih,  a rezultati su pokazali da u Triglav osiguranju čak 84% ispitanika smatra svoj posao zanimljivim i poticajnim,  83% ističe dobre međuljudske odnose s kolegama, 75% iskazuje dobre međusobne odnose pretpostavljenih i zaposlenika, a sigurnost i stabilnost zaposlenja kao prednost u današnjem okruženju istaklo je 68% ispitanika.

Triglav osiguranje d.d. Zagreb, kao i cijela Grupa Triglav, čiji smo dio, njeguje korporativnu organizacijsku kulturu koju sačinjavaju najvažnije zajedničke vrijednosti: zadovoljstvo klijenata, ljubaznost, kompetentnost, sigurnost, povjerljivost i stabilnost, kreativnost, zadovoljstvo i pripadnost Društvu, kao i transparenost poslovanja te  stvaranje vrijednosti i profitabilnost.

Spoznavši da je upravljanje ljudskim  potencijalima ključno za uspjeh poslovanja, strategija Triglav osiguranja d.d. je maksimizirati produktivnost, ali i zadovoljstvo zaposlenika, s ciljem stjecanja konkurentske prednosti na tržištu.

Svoj životopis pošaljite Službi za upravljanje ljudskim potencijalima na adresu posao@triglav-osiguranje.hr.

Sa zadovoljstvom ćemo pročitati vaš životopis i pozvati vas na razgovor.