Modernom tehnologijom do sigurnije vožnje

5. 10. 2016

 

Triglav je prvo osiguravajuće društvo u Hrvatskoj koje je ušlo u svijet telematike s mobilnom aplikacijom DRAJV

 

Koristeći besplatnu mobilnu aplikaciju DRAJV vozači mogu poboljšati svoju vožnju, i istovremeno uštedjeti na Osiguranju od automobilske odgovornosti. Aplikacija se temelji na telematici - tehnološkom rješenju koje objedinjuje telekomunikaciju i informatiku sa svrhom nagrađivanja vozača koji voze sigurno. Radi se o prvoj aplikaciji te vrste na hrvatskom tržištu, a koju je Triglav osiguranje Zagreb preuzelo od Zavarovalnice Triglav.

 

Aplikacijom DRAJV Triglav želi potaknuti ljude na sigurniju i oprezniju vožnju, a time doprinijeti većoj sigurnosti u prometu. Pametni telefoni nam danas omogućuju stvari koje su do prije nekoliko godina bile potpuno nezamislive. Moguće je, na primjer, orijentirati se u nepoznatom gradu ili pronaći dobar restoran u blizini, a sad je moguće i pratiti svoju vožnju, te biti nagrađen za sigurnu vožnju.
 

Sa željom da doprinesu poboljšanju vozačkih navika vozača, Zavarovalnica Triglav predstavila je 2015. godine aplikaciju DRAJV u Sloveniji gdje je do sada aplikaciju koristilo preko 51.000 korisnika, koji su napravili ukupno 23 milijuna kilometara.

 

Aplikacija je prikladna za sve vozače, a posebno za vozače početnike. Mladi kao rizična skupina vozača u pravilu plaćaju veće premije za Osiguranje od automobilske odgovornosti, a koristeći DRAJV potiče ih se da razvijaju sigurne i odgovorne navike vožnje te da ispravljaju greške ili propuste. Ako dokažu da znaju sigurno voziti, kod ugovaranja Osiguranja od automobilske odgovornosti, vozači mogu uštedjeti 50 % na doplatku za mlade vozače ali i 5 % na premiji.
 

Saznajte više o aplikaciji DRAJV na drajv.triglav.hr. Besplatnu aplikaciju DRAJV možete preuzeti u trgovinama mobilnih aplikacija Google Play i App Store.

 

 

Podijeli na:
Share on Google+